Lucentis sup

Studiemaatjes gezocht voor schooljaar 2015-2016!

Coaching2Ben jij iemand die best wel iets voor iemand anders wil doen, die het leuk vindt om samen te werken en die redelijk goed kan organiseren?
Zo jadan heeft het decanaat, of liever een eerstejaars student, een leuke job voor je.

Het gaat om het begeleiden van een eerste- of tweedejaars student met een functiebeperking. De student heeft ondersteuning nodig in het ontdekken van de structuur en organisatie van de hogeschool en opleiding. Het studiemaatje heeft als taak om 1 tot 2 uur per week te ondersteunen bij de planning en het overzicht krijgen. Verder kan hij/zij ook ingeroepen worden in stress situaties, zoals bij het vervallen van een les of wat te doen als je ziek bent, enz. Studenten die we zoeken moeten in ieder geval mensgerichte types zijn, die zelf behoorlijk overzicht hebben en natuurlijk tijd willen investeren in een andere student.

Het is en blijft maatwerk, dus hoe het er in werkelijkheid uit gaat zien zoeken we samen (student, maatje en decaan) uit. Je kunt voor dit werk vrije studiepunten halen of er soms per uur voor betaald worden. Heb je belangstelling, stuur dan graag een e-mail naar Tjitske Keidel, studentendecaan, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Studievereniging Lucentis wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo LST powered by 650x180  

http://www.lstleeuwarden.nl/                                                                           

    AMC WDE logo FC

 https://www.bejo.nl/ 

https://www.izore.nl/

© 2015 SV Lucentis  |    Beheer