Lucentis sup

Wanted: actieve leden!

Studievereniging Lucentis zoekt weer enthousiaste studenten om volgend collegejaar actief te worden bij Lucentis!

Als actief lid organiseer je met een commissie interessante activiteiten zoals lezingen en excursies of activiteiten ter ontspanning zoals poolen en bowlen. Ook ons bestuur zoekt weer nieuwe enthousiaste en gemotiveerde studenten. Het bestuur coördineert de commissies, leidt de vereniging, onderhoudt contact met de leden en beheert de financiën.

Actief lid zijn is een heel leuke uitgading naast je studie waarbij je meer diepgang en verbreding biedt aan je opleiding en leert organiseren, plannen, vergaderen, professioneel communiceren en nog zoveel meer. Ook bouw je een goed netwerk op binnen en buiten de hogeschool, staat het mooi op je CV en kan je er SLB punten mee verdienen!

Wil je graag wat meer informatie of een keertje komen kijken? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil je je al verkiesbaar stellen als commissaris of bestuurslid? Stuur dan uiterlijk 10 juni voor welke functie je je verkiesbaar stelt en je motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en schrijf de algemene leden vergadering van 16 juni om 17:00 uur alvast in je agenda.

 

 

 

Studievereniging Lucentis wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo LST powered by 650x180  

http://www.lstleeuwarden.nl/                                                                           

    AMC WDE logo FC

 https://www.bejo.nl/ 

https://www.izore.nl/

© 2015 SV Lucentis  |    Beheer