Lucentis sup

Hoi

 

Hoi, ik ben Niels van Bemmel, student biotechnologie en Penningmeester van SV. Lucentis sinds begin 2017. Wat ik met veel plezier doe binnen deze gezellig vereniging!

Wat ik in mijn tijd als penningmeester graag voor SV. Lucentis zou willen betekenen, is het de leden gemakkelijker maken om betalingen te doen (zoals het invoeren van het automatisch incasso voor de contributie), genoeg budget vrijmaken voor leuke activiteiten en excursies en daarnaast natuurlijk een gezellig feestje op z'n tijd! 


Als je een vraag hebt over het ledengeld, je declaratie of over iets anders, kom gerust even langs of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Penningmeester 2016 - 2017

Ik ben de penningmeester van het bestuur van SV. Lucentis in 2016-2017. Mijn naam is Anne-Jan Veendijk en ben derdejaars student biotechnologie. De hoofd reden dat ik bij SV. Lucentis zit is om zo veel mogelijk te leren. Je eigen wezen is het beste werk wat je je hele leven meeneemt. Dus zorg dat je in jezelf investeert! Je wordt bij Lucentis aan alle kanten uitgedaagd. Er wordt veel van je verwacht maar er wordt ook veel gegeven. Je doet contacten op in het werkveld, bijvoorbeeld voor en stage, of misschien zelfs voor een baan. Je leert omgaan met andere organisaties en mensen die wellicht wel hele andere ideeën hebben dan jij. Het is een waardevolle ervaring en een aanvulling op je studie. Actief lid zijn van Lucentis staat dan ook uitstekend op je CV. Wordt het je allemaal een keer te veel? Dan staat Lucentis achter je. In een studievereniging is er altijd ruimte voor gezelligheid. Lucentis is hetgeen wat je studieloopbaan compleet maakt.

anne jan

Penningmeester feb-aug 2016

Hallo! Mijn naam is Elwin. Momenteel ben ik derdejaars student biotechnologie met de major Forensic Sciences en sinds kort de penningmeester van SV. Lucentis. In de tijd dat ik lid ben van Lucentis heb ik veel geleerd van de lezingen en excursies die georganiseerd zijn door Lucentis. Ook heeft Lucentis mij veel gezelligheid met de andere leden geboden. Voor mij is dat reden om nog meer voor Lucentis te willen betekenen, naast het fotograferen van diverse evenementen, rust nu ook de verantwoordelijk van de boekhouding op mij. Mijn creatieve en kritische eigenschappen kunnen hopelijk nu (nog) meer betekenen voor Lucentis!

Penningmeester aug 2015 - feb 2016

priscilla

Hoi! Ik ben Priscilla Kinderman en zal dit jaar de penningmeesterrol op mij nemen. Ik kan maar geen genoeg krijgen van de vereniging en ga daarom graag nog één jaar door als bestuurslid, maar dit jaar in een geheel andere functie dan secretaris. De penningmeesterfunctie zal voor mij een nieuwe uitdaging zijn omdat de vereniging in korte tijd flink gegroeid is! Zo zijn er al flink wat leden, sponsoren en Vrienden van Lucentis bijgekomen die de vereniging steunen om nog meer te groeien. Voor het komende jaar zal ik onder andere de boekhouding op mij nemen, zal ik begrotingen opstellen en betalingen verrichten. Daarnaast zal ik de Facebookpagina van de vereniging onderhouden

Penningmeester 2014 - 2015

bestuursfotoNienke

Wat leuk dat je de site van Lucentis bezoekt! Ik ben Nienke Flederus, penningmeester van SV. Lucentis. Met heel veel plezier vervul ik die taak. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het maken van begrotingen, genereren van subsidies, ledengelden en begunstigersbijdragen, het bijhouden van de boekhouding, het presenteren van de financiële administatie op de algemene leden vergaderingen en nog veel meer. Naast deze bestuurlijke taak, ben ik ook sponsorfunctionaris binnen Lucentis. Dat houdt in dat ik alle contacten met betrekking tot sponsoring bewerkstellig en in stand houd. 

Samen met drie hele leuke medebestuursleden zie ik een geweldig bestuurs- en verenigingsjaar tegemoet!

Nienke Flederus - penningmeester - 2014-2015

Studievereniging Lucentis wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo LST powered by 650x180  

http://www.lstleeuwarden.nl/                                                                           

    AMC WDE logo FC

 https://www.bejo.nl/ 

https://www.izore.nl/

© 2015 SV Lucentis  |    Beheer