Lucentis sup

Hallo

 

Hallo iedereen, mijn naam is Bram van der Helm, ik ben dit jaar (2017-2018) Secretaris van het bestuur van SV. Lucentis. In dit jaar is het mijn doel om, samen met de rest van het bestuur, leiding te geven aan SV. Lucentis en samen goede regels op te stellen. Daarnaast samen te zorgen dat de vereniging goede contacten heeft met (nieuwe) sponsoren, het bedrijfsleven, Hogeschool van Hall Larenstein en - niet te vergeten - de studenten.

Afgelopen jaar heb ik met plezier met commissies activiteiten en lezingen georganiseerd en dit jaar wil ik graag helpen met het leiden van de vereniging zodat deze activiteiten kunnen blijven plaatsvinden. Daarnaast wil ik dit jaar ook helpen om vanuit SV. Lucentis Life Sciences & Technology en de wetenschap in zijn breedste zin beter op de kaart te brengen, zodat SV. Lucentis in de toekomst meer leden kan krijgen en zo succesvoller kan zijn. 

De nieuwe secretaris van het collegejaar 2016-2017

Hoi! Ik ben Jolien van Oostende, secretaris van Sv. Lucentis van het collegejaar 2016 – 2017. Al sinds het eerste jaar dat ik studeer op van Hall zorgt Sv. Lucentis ervoor dat mijn tijd op van Hall niet alleen bestaat uit lessen volgen en studeren. Twee jaar lang heb ik genoten van de vele lezingen, excursies en feestjes georganiseerd door Lucentis en nu is het mijn beurt om er voor te zorgen dat deze activiteiten plaats gaan vinden. Dit studiejaar ga ik mij vooral bezig houden met het onderhouden van het contact tussen Sv. Lucentis, de studenten van Van Hall Larenstein en externe partijen, het bijhouden van de ledenlijst (en ervoor zorgen dat deze langer als ooit tevoren wordt) en de administratie van de vereniging. Naast deze taken zal ik mij ook bezig gaan houden met het organiseren van leuke feestjes en zal ik dit jaar de social media van Sv. Lucentis onderhouden.

Samen met de nieuwe medebestuursleden en studenten van Van Hall zie ik geweldig en leerzaam verenigingsjaar tegemoet!

Groetjes, Jolien

jolien

Secretaris 2015-2016

Hallo! Ik ben Anouk Peters, derdejaars Forensic Sciences student en secretaris van het bestuur 2015-2016 van SV.Lucentis. Vorig jaar heb ik met veel plezier de functie van penningmeester vervuld binnen de commissie Forensic Sciences. Dit collegejaar zal ik de rol van secretaris binnen het bestuur op mij nemen. Ik hou me vooral bezig met de administratie van de vereniging en het mailcontact met de leden. 
Het wordt een top jaar!

Groetjes,
Anouk Peters


Hoi!

priscilla

Ik ben Priscilla Kinderman, secretaris van het bestuur 2014-2015 van Lucentis! Ik ben al bij Lucentis betrokken sinds het idee dat er een studievereniging moest komen voor de LS&T studies. Dit idee is uitgewerkt waarna een groep is samengesteld. Samen met deze groep hebben wij de verenging volledig opgezet.  Ik houd me op dit moment voornamelijk bezig met de administratie van de vereniging. Ik zorg voor de post, houd het ledenbestand bij, maak formulieren, notuleer bij de bestuursvergadering, mail alle leden en pak wat overige klusjes op!

Ik ben graag actief bezig voor de verenging, ik vind het regelen ontzettend leuk en ik leer veel mensen kennen via de vereniging. Daarnaast leer je natuurlijk ontzettend veel!

Studievereniging Lucentis wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo LST powered by 650x180  

http://www.lstleeuwarden.nl/                                                                           

    AMC WDE logo FC

 https://www.bejo.nl/ 

https://www.izore.nl/

© 2015 SV Lucentis  |    Beheer