Lucentis sup

welkom

Welkom op de webpagina van SV. Lucentis. Mijn naam is Lotte Supheert, student biotechnologie en voorzitter van SV. Lucentis van het collegejaar 2017-2018. Als voorzitter ben ik het gezicht van de vereniging en draag ik de verantwoordelijkheid voor het functioneren van de vereniging. Ik leid de bestuursvergaderingen en algemene ledenvergaderingen. Daarnaast is het mijn taak om de contacten te onderhouden van de vereniging.

Lucentis biedt studenten de mogelijkheid naast de studie zich verder te ontwikkelen binnen het vakgebied. Door middel van het aanbod van lezingen, excursies en symposia. Naast de educatieve activiteiten biedt de vereniging de gelegenheid te netwerken en studiegenoten beter te leren kennen met gezellige activiteiten.

Wat ik het leukst aan de functie ‘voorzitter’ vind, is het contact met de studenten, docenten en externe partners. Verder biedt de functie de mogelijkheid mijzelf verder te ontwikkelen; zoals het organiseren van tal van activiteiten en het vinden van een uitweg bij tegenslagen. Met plezier ga ik dit collegejaar in tezamen met het team van actieve leden.

Lotte Supheert, Voorzitter 2017-2018

Wat je ook doet, het is altijd goed.

Hallo allen, wat leuk dat jullie op onze site kijken van SV. Lucentis! Mijn naam is Romy Huurman, de voorzitter van SV. Lucentis van het collegejaar 2016-2017.

Wat houdt het eigenlijk in om voorzitter te zijn? Als je voorzitter bent, ben je het gezicht van de vereniging. Je bent het aanspreekpunt van de leden en mensen buiten de vereniging. Als problemen zich voordoen binnen de studievereniging, lost de voorzitter die voornamelijk op. Ik vervul deze functies met veel plezier. Wat ik zo leuk vind van mijn functie, is dat je veel leert zoals, hoe je problemen kan oplossen en dat ik leer omgaan met verantwoordelijkheden. Verder vind ik het super gezellig altijd met de actieve leden.

SV. Lucentis is een waardevolle toevoeging voor het studieleven, een beeld van het werkveld en het netwerk van studenten. Met Lucentis kunnen studenten, door kennis te maken met het werkveld, hun horizon verbreden en de kloof tussen de hogeschool en het werkveld verkleinen. Zelf vind ik het hartstikke leuk om hier mijn deel aan bij te dragen en studenten leuke evenementen aan te bieden.

Takken kunnen ver reiken als wortels diep verankerd zijn

Wat leuk dat je dit leest! Ik ben Nienke Flederus, voorzitter van SV. Lucentis van collegejaar 2015-2016.
Als voorzitter ben ik het gezicht van de vereniging, ben ik verantwoordelijk voor het functioneren van ons bestuur, onderhoud ik het contact met onze externen en nog veel meer! Ik vervul deze functie met heel veel plezier.

Wat Lucentis heel waardevol maakt is de toevoeging die het biedt aan het studieleven, het beeld van het werkveld en het netwerk van studenten. Lucentis verbreedt de horizon van studenten door ze kennis te laten maken met het werkveld, biedt verdieping in de studies en laat studenten kennis maken met een groot netwerk wat Lucentis heeft opgebouwd. Het allerbelangrijkste doel van Lucentis en wat ook voor mij het belangrijkst is, is het verkleinen van de kloof tussen de hogeschool en het werkveld. Ik vind het geweldig dat ik aan dat doel mijn steentje bij kan dragen en ik studenten net dat extra's kan bieden wat de studietijd episch maakt.

Wat mijn functie geweldig leuk maakt, is de groei die ik studenten door zie maken als ze voor Lucentis actief worden. Vooral in mijn bestuur zie ik geweldige groei en ervaar ik een hele goede harmonie. Lucentis levert hele bijzondere vriendschappen op die ik voor mijn leven zal koesteren.

Nienke Flederus - Voorzitter - 2015-2016

’’Wie zaait, zal oogsten’’

Ik ben Jean Paul Entingh, student biotechnologie en voorzitter van de besturen van 2013-2014 & 2014-2015, van het jonge, maar zeer ambitieuze SV. Lucentis. Opgegroeid in Arnhem ben ik bestuurslid binnen een plaatselijke fanfare orkest geweest en heb ik veelvuldig een rol vervuld als lid van vele commissies, ook binnen de zwemclub waar ik trainde. Ik ambieerde al een tijd, voordat ik voorzitter was,  een positie als voorzitter te vervullen binnen een studievereniging. 7 maart 2014 was een mijlpaal in de geschiedenis van het hoger onderwijs in Nederland, dit is namelijk de dag dat SV. Lucentis zich officieel een vereniging mocht noemen. SV. Lucentis is uitgegroeid tot dé studievereniging van Life Sciences and Technology Leeuwarden die de belangen van de student hoog in het vaandel heeft zitten. Het doel van het bestuur was om een fundament neer te leggen voor de volgende generatie Lucenti, dit is ook zeker gelukt. Gezamenlijk met de commissies, die SV. Lucentis rijk is, is SV. Lucentis uitgegroeid tot een begrip binnen Hogeschool Van Hall Larenstein en binnen de bedrijven in ons werkveld/netwerk. Ik ervaar het voorzitterschap als een zeer uitdagende en tegelijkertijd plezierige functie gezamenlijk met een ambitieus bestuur.

Op naar het eerste lustrum!

Groet,

Jean Paul Entingh

Studievereniging Lucentis wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo LST powered by 650x180  SeedValleylogo   companyLogo

http://www.lstleeuwarden.nl/                                                                           http://www.seedvalley.nl/         https://www.plantum.nl/

logo     AMC WDE logo FC

https://www.wakkerbijbakker.nl/                                  https://www.bejo.nl/

Naamloos