Lucentis sup

Dé activiteitencommissie

lucentis activiteitencommissie

Boven vlnr: Noah Teeling, Kevin Nales, Jody Opgelder
Onder vlnr: Jacintha Knapen, Soeleka Mohamed, Anne-Jan Veendijk

Activiteiten commissie

De activiteitencommissie van SV. Lucentis bestaat uit studenten van alle LS&T opleidingen. Wij zorgen ervoor dat er elke periode verschillende activiteiten worden geregeld, die gericht zijn op de opleidingen Biotechnologie, Biomedisch, Chemie, Chemische Technology, Voedingsmiddelentechnologie en Forensic Sciences. Zo zijn we vorige jaar naar de schietvereniging geweest waar iedereen zelf met verschillende wapens mocht schieten. Ook zijn we naar de snijzaal geweest in Groningen, een groot succes. De excursie naar de schietbaan en naar de snijzaal zullen ook dit jaar weer plaatsvinden.

Naast excursies organiseren wij ook lezingen en workshops. Zo is er afgelopen jaar een solliciteerworkshop gegeven, waar de studenten leerden hoe ze succesvol moesten solliciteren en een CV schrijven. De workshop leren pipetteren heeft de studenten erg veel bijgebracht over de in’s en out’s van de pipet en de lezing van Knoops Advocaten heeft insight gegeven op het werkveld van een advocaat.

Ook dit jaar organiseert de activiteitencommissie weer veel excursies, lezingen en workshops. Als lid van SV. Lucentis ontvang je als eerste informatie over wanneer deze plaatsvinden en heb je voorrang bij alle activiteiten. Ook krijgen leden korting op de activiteiten of zijn de activiteiten voor leden zelfs helemaal gratis!

Natuurlijk zijn wij als activiteitencommissie altijd op zoek naar nieuwe leden. Momenteel hebben wij zes mensen in onze commissie zitten, maar dit mogen er altijd meer zijn. Dus, kom een keertje langs bij een van onze activiteiten, maak eens een vergadering van de commissie mee en wie weet kom jij er wel achter dat dit echt iets voor jou is! Ook staan wij open voor nieuwe ideeën, dus heb jij een idee voor een leuke excursie, lezing of workshop, geef het even door! 

Vragen, opmerkingen of ideeën? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Studievereniging Lucentis wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo LST powered by 650x180  

http://www.lstleeuwarden.nl/                                                                           

    AMC WDE logo FC

 https://www.bejo.nl/ 

https://www.izore.nl/

© 2015 SV Lucentis  |    Beheer